Primjena informatičke tehnologije u poslovanju

Čest je slučaj da poduzetnik ima namjeru uvođenja nove informatičke tehnologije, ali nema dovoljno potrebnih informacija i argumenata da donese konačnu odluku, nema dovoljno kvalitetnih djelatnika koji bi osmislili i nadzirali uvođenje novih rješenja.

Projekti uvođenja novih informatičkih rješenja mogu trajati nekoliko mjeseci, što predstavlja relativno kratko vremensko razdoblje pa rijetko koja tvrtka nalazi opravdanje u zapošljavanju stručnjaka s ciljem da vodi projekt.

Složena informatička rješenja, kao što su ERP, MIS, Data warehouse i BI, zahtjevaju izuzetno iskustvo i posvećenost projektu, što je u uvjetima paralelnog obavljanja redovnih radnih zadataka i vođenja složenih projekta vrlo teško osigurati.

Sub Divo pruža usluge i podršku u obliku:

  • snimanja postojećeg stanja i utvrđivanja potrebe za uvođenjem odgovarajuće informatičke tehnologije,
  • odabira informatičke tehnologije,
  • nadzora i/ili vođenja projekta pri uvođenju informatičkih tehnologija.

U dosadašnjem radu surađivali smo na projektima kojima se uvodila tehnologija Microsofta, Oraclea, SAP-a i lokalnih rješenja što nam daje veliku količinu informacija koju možemo ugraditi u nova rješenja.

Sub Divo nije implementator informatičkih rješenja već se pozicionira kao posrednik između naručitelja i implementatora informatičkog rješenja. Navedena pozicija je izuzetno bitna prilikom izrade idejnog rješenja i procesa uvođenja, a prije svega štiti interese naručitelja i korisnika informatičkog rješenja.

Cilj nam je omogućiti budućem korisniku najefikasnije iskorištavanje odabrane tehnologije.

Sub Divo d.o.o.

Adresa: Ilica 191B, 10000 Zagreb , Hrvatska
Tel.: 01 2222 774
E-mail: info@subdivo.hr
Mob: 091 203 2970

Novosti


Links